onsdag 7 mars 2012

Dr. Seuss

Ja det här är ju inte kul. Jag och sambo är förskylda igen och ligger mestadels i soffan eller sängen om dagarna. Barnen har varit pigga och friska men nu verkar det som det har tagit dom också. Är inte lika "fullt ös medvetslös" som det brukar vara om dagen.
Well.... Det enda braiga med att vara sjuk är att jag inte behöver få dåligt samvete när disken svämmar över. Jag är ju sjuk, diska kan man inte göra då. ;)
Jag är en stor sucker för Do It Yourself projekt! Ju enklare desto bättre! STUMBLE är mitt heroin om dagen och kan sitta hur länge som helst! Man kan förinställa vad man är intresserad av och på så vis lättare hitta sidor just för dig. Det senaste jag kom över var tavlor med fina texter och citat på. Så enkelt att göra själv! Jag känner att jag har alldeles för mycket kort på familjen på väggarna och behöver nått mer... eeeh... tufft(?). Nått nytt och coolare helt enkelt.  Så mycket för kärleks citat är jag inte. Däremot roliga och finurliga livscitat! DET gillar jag. Dr. Seuss bland annat.


"Today you are you, that is truer than true. There is no one alive who is youer than you. "


"A person's a person , no matter how small."


"Be who you are and say what you feel. Because those who mind don't matter, and those who matter don't mind."


"We are all a little weird and life's a little weird, and when we find someone whose weirdness is compatible with ours, we join up with them and fall in mutual weirdness and call it love."
Dom citaten ska upp på väggen. Bara att skriva ut på A4 papper och rama in. Enkelt och vackert.
Nu har jag en väldigt trött unge i famnen som inte vill jag ska skriva mer. Bäst att lyssna.
1 kommentar:

  1. Så kjedelig og være syk :( Masse god bedring, håper dere blir raskt friske *klem*

    SvaraRadera